AZIE WOK

AZIE WOK Zit u te balen om Chinees te halen, bel dan zonder vrees: de Race Chinees!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2691 beoordelingen
20 aug 2019 om 22:43 Lekker eten, prima prijs, snel geleverd en een klein bakje sushi er gratis bij om te proeven; dikke prima!
19 aug 2019 om 20:18 Goede service en kwaliteit en goed eten
18 aug 2019 om 20:00 Kwaliteit erg goed, supersnel bezorgd!
18 aug 2019 om 19:55 Hele dure sushi box besteld. Levering was heel snel. Sushi zag er niet goed uit, het viel ook helemaal uit elkaar.... nog nooit zulke slechte sushi gezien... we hebben er ook niet veel van gegeten want het zag er zo belachelijk uit. Dat dan voor 40 euro!!
17 aug 2019 om 20:07 Het eten was heerlijk, optijd geleverd en netjes verpakt. Echt een aanrader!
17 aug 2019 om 16:11 Eten is heerlijk Jammer dat op de site niet altijd staat beschreven waar maaltijd uit bestaat
12 aug 2019 om 9:53 Binnen een uur geleverd en nog goed warm. Was prima.
10 aug 2019 om 19:12 Had bamie besteld en kreeg witte rijst niet lekker dus
9 aug 2019 om 20:08 Zoals altijd goede kwaliteit en goede bezorging. Altijd aan te bevelen!!
8 aug 2019 om 12:53 Wel lekker maar niet meer zo goed als eerst. De nasi was erg flauw van smaak. Ook verbaast het me iedere keer hoe weinig je eigenlijk krijgt voor je geld.
31 jul 2019 om 20:15 Prima eten zoals altijd, ik bestel regelmatig en heb tot op heden nog geen klachten, en de bezorgtijd is altijd volgens afspraak of vaak nog eerder.
30 jul 2019 om 12:01 helaas was de soep open gegaan en de helft zat in de zak ipv de beker en het eten was erg koud, jammer want dat zijn we niet zo gewend